Vilken kväll, Boozie!

Ja gårdagens utekvall blev mycket rolig men inte ute alls :)

Vi gick ut starkt med att blanda massa olika roliga drinkar här hemma Lotta och jag. 
Efter att ha väntat hela dagen fick vi äntligen ge oss av och kommer hem till Sofie och Berg. Där sitter de båda i soffan och tittar på Eddie Murphi film. Så där lagom bakis opeppade. Men efter filmen tog Sofie fram stora glaset och vi intog köket och lämnade opeppade Berg i vardagsrummet med sitt 360. 

Dagen hade bla. ägnats åt att googla gaybarer med schlager dans golv att dansa på då denna trio älskar schlager och allt var det innerbär. Vi såg fram emot en kväll full av discokulor, tonartshöjningar och dans dans dans! 

Efter att ha suttit ett tag i köket och utfört topsecret missions (psssst......) Så blev de så klart skrik skratt skvaller som denna trio brukar orsaka (and we love it). Detta är de vanliga som brukar hända under våra alkoholiserade kvällar. Men här slutar likheterna. I vanliga fall hade jag och Sofie dragit fram snaps flaskan och börjat köra våra favvo bourde bourde men i stället så börjat fröken Wingolf fnissa, skriva sms från min telefon och leka Brook (chearleader i one tree hill).

Detta var ganska kul för mig och Sofie som ofta får höra att vi är värst men nu låg vi i lä. Men efter ett par glas till då Sofie också börjar komma i kapp bra så slocknar Lotta över Sofiesmat bord. Vi försöker väcka henne med både Darin och Alcazar men inte ens de funkade så jag och Sofie insåg att vi fick lägga våra paljettklänningar på hyllan till en annan helg.

De roliga var då att de där med att åka kollektivt med byten med en lite boozie (som lotta nu kallas) inte skulle funka så bra då vi fick välja mellan att ta en med tre byten som skulle ta 45 minuter eller att vänta tills nattbussarna börjar gå vid halv 2 (nu är kl ca halv 12 ) De fick i stället bli taxi. Billigt och bra när man är arbetslös :P Men Lotta däckade i taxin med rakt över hela baksätet haha roligt!

Vi kom i alla fall hel skinnade och nu mår Lotta bra igen efter 12 timmar sömn =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0